Manifestació per demanar l’absolució d’en Roger i en Mercader

Ahir més de dues-centes persones es van manifestar pels carrers de Sant Andreu per demanar l’absolució del Roger i el Mercader. Als dos encausat per un dels piquets de la vaga del 29 de març de 2012 els demanen 8 anys de presó per impedir el dret al treball i resistència a l’autoritat.

A les 19’30h el Grup de Suport 29M havíem convocat una concentració a la plaça Orfila, lloc on es van realitzar les detencions ara fa tres anys. L’alta participació i el degoteig constant d’arribada de gent va fer que decidíssim sortir en manifestació. Vam recórrer Torres i Bages fins a Joan Torres i des del Carrer Gran fins a Can Fabra. Les pancartes del Grup de suport, encapçalant, però també les de la COS i la CGT van acompanyar els càntics de reivindicació de la lluita com a eina per a recuperar el que el poder ens pren.

Un cop tornades a plaça Orfila, el Grup de suport vam donar paraula a #ResistènciaMovistar que havia vingut en solidaritat a la nostra manifestació. També va parlar un membre del grup de suport pel 29M de Poblenou. En el seu cas tenen data de judici pel 5 d’octubre. Finalment un dels encausats va cloure l’acte agraint la solidaritat i el suport, i recordant que #TornaremAFerVaga ja que la repressió no ens aturarà.

Dimarts 30, a les 11’45h comença el judici. Hem convocat a les 11h a la Ciutat de la (In)Justícia per a fer una concentració de suport a les encausades i atendre als mitjans de comunicació.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s