Darrera concentració abans del judici

Divendres 1 d’abril al vespre, el Grup de Suport 29M de Sant Andreu vam convocar a la darrera concentració prèvia al dia de judici. Al voltant de 200 persones ens vam trobar a la Plaça Orfila de Sant Andreu on, durant la vaga general de fa 4 anys, van tenir lloc una part dels fets.

La gent solidària amb els encausats vam recórrer en manifestació els carrers de Torres i Bages, Joan Torres, Gran de Sant Andreu, Sant Adrià i ens vam aturar altre cop davant l’Ajuntament del districte.

Allà va parlar un membre del grup de suport 29M de Poblenou, que fa uns mesos va ser absolt de les acusacions que li imputava la fiscalia. Una persona del grup de suport de Sant Andreu va llegir el manifest i va agrair tots els suports rebuts.

Finalment, en Roger va fer referència a altres repressaliades, com l’Alfon amb nou mesos de presó, l’Andrés Bódalo a qui havien empresonat feia tres dies per lluitar per un treball digne; i una vaga present, que és la d’Esfosa a Vic. Així mateix, va recordar emotivament a aquelles que ja no hi són, però per a qui també guanyarem: L’Espe, l’Agnés i el Pablo.

Per part nostra ens veiem el dimarts 5, dia del judici, a les 10h a la Ciutat de la Justicia. I després ens seguirem trobant als carrers.

#TornaremAFerVaga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s