Comunicat del Grup de Suport 29M de Sant Andreu

Aquest dimarts 16 de desembre 11 persones van ser detingudes en el marc de l’Operació Pandora orquestrada per l’Audiència Nacional espanyola i els Mossos d’Esquadra. 3 d’elles són veïnes de Sant Andreu, companyes de lluita i del ric teixit associatiu d’aquest poble.

Des del Grup de Suport volem mostrar el nostre ferm suport a aquestes persones que avui mateix han estat traslladades a Madrid a declarar a l’Audiència Nacional, la ja coneguda institució hereva del Tribunal de Orden Publico (TOP) que continua criminalitzant moviments socials polítics sense necessitat de tenir ni proves ni delictes.

Sabem que els poders de l’Estat no necessiten respectar els drets i llibertats de les persones perquè són ells els que marquen els límits (si és que aquests existeixen) . I que aquesta operació judicial i policial té una única raó de ser. La d’arrabassar-nos companys i companyes compromesos amb el seu poble i les seves lluites (socials, laborals, polítiques). Persones generoses que dediquen part de les seves vides a crear un món més just i humà, i a lluitar contra un sistema econòmic i social que només beneficia a una minoria i l seu poder.

Com a grup de suport treballem la solidaritat en casos de repressió, en el nostre cas pels imputats per la vaga del 29M.  Tot i ser casos diferents ens agradaria remarcar, humilment, la importància d’estar juntes en moments tant durs com els d’aquests dies. I en els dies que vindran en què els procesos judicials seguiran. Enfortir els nostres llaços de solidaritat amb tendresa i extendrel’s a tothom que s’hi sumi, és la única manera de que la ràbia, la tristesa i la impotència no se’ns mengin. Aquesta és la nostra força, i és imparable. Una calor humana i una valentia contra els seus instruments de la por que ni jutges, ni policies, ni tertulians del poder, ni polítics i banquers corruptes mai no tindran.

Exigim la inmediata llibertat de les 7 companyes anarquistes i la retirada de tots els càrrecs a les detingudes.

10849898_378948745597562_1950873704441439997_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s